Ca cineva care navighează pe linia de demarcație între lumea vieții, tehnologiei avansate, spațiul ecologic și activitatea comercială, și care îmbină standardele globale de responsabilitate corporativă, Grupul De-Levi este dedicat principiului Triplei Linii de Fund (Triple Bottom Line): crearea de valoare socială și de mediu alături de profitabilitatea economică. Capul de afiș al nostru în acest domeniu este atitudinea noastră față de animalele noastre.

Când spunem 'ale noastre', referindu-ne la ovinele și bovinele pe care le creștem, ne referim exact la asta! Una dintre pietrele de temelie ale ecosistemului De-Levi este conceptul de relații simbiotice între noi și animalele de la care ne câștigăm existența. Carnea ar trebui să respecte farfuria pe care este servită, persoanele care o mănâncă, casa lor. În consecință, ne străduim pentru reciprocitate și, prin urmare, ne simțim obligați față de animalele cu care totul începe, nu mai puțin decât carnivorele de la capătul lanțului de aprovizionare.
Crestem ovine și bovine pentru carne. Acesta este un fapt. Cu toate acestea, nu numai că acest lucru nu ne diminuează respectul față de ele ca ființe vii, dar ne obligă la standarde foarte ridicate de îngrijire și atenție de-a lungul întregului drum. Vitelele și mieii noștri se bucură de acest lucru încă înainte de a veni pe lume, prin hrana și îngrijirea care le sunt oferite mamele lor. Ei se nasc într-un mediu de creștere care își asumă responsabilitatea pentru bunăstarea lor ca ființe vii și pentru protejarea mediului în care funcționează ca o afacere
Hrana de calitate și riguroasă, adăposturile și pășunile curate și echipate cu cea mai bună tehnologie, un mediu organic adaptat la ritmul biologic al lumii vii, îngrijire și supraveghere de către echipe specializate, transport cu navele speciale ale grupului nostru, care reproduc condițiile fermei De-Levi în toate aspectele, și un cadru de cercetare și dezvoltare care îmbină o viziune triplă: calitatea produsului pentru client, calitatea vieții pentru ovine și bovine și calitatea mediului pentru societate în general.
Metodele noastre de creștere respectă standardele riguroase de îngrijire a animalelor și calitatea mediului în general. Nu este vorba despre o obligație, ci despre un drept clar: de a fi prietenos cu mediul și de a arăta cel puțin un strop de reciprocitate față de cei care ne oferă atât de mult. În acest sens, primim, printre altele, consultanță constantă de la Control Union, compania australiană specializată în supervizarea transportului și logisticii internaționale a încărcăturilor strategice, cum ar fi resursele naturale sau animalele, în ceea ce privește soluțiile unice și respectarea standardelor internaționale de bunăstare a animalelor.
Învățăm de la cei mai buni și implementăm ceea ce am învățat în practică. Suntem mândri să oferim societății valori de prietenie cu mediul și respect pentru animale în chiar activitatea noastră.La De-Levi, TBL este parte din ADN-ul nostru. Cu fața spre lumea în care trăim. Asta înseamnă succes real. De-Levi