Am spus deja că deținem controlul complet asupra lanţului de aprovizionare? Transportul maritim se face cu navele noastre, sub ochiul vigilent şi mâna fermă a oamenilor noştri. Aceeaşi fermă, doar că este pe apă. De-Levie de-a lungul întregului drum!

Grupul De-Levie deţine două nave pentru transportul maritim al animalelor – Phoenix I şi Phoenix III, acestea fiind special amenajate în acest scop. Navele au fost achiziţionate de noi împreună cu partenerul nostru strategic în Europa, Hunland, în special pentru a putea continua supravegherea proprie asupra mărfii pe parcursul şederii lungi a bovinelor şi a ovinelor pe mare. În acest scop au fost implementate în nave condiţii de creştere care simulează o fermă obişnuită. În aceste circumstanţe, bovinele şi ovinele sunt îngrijite de oamenii noştri la standardul De-Levie chiar până la sosirea lor la client. Acesta este gradul de responsabilitate când se achiziționează produse De-Levie.

Principalele linii de transport maritim ale navelor noastre de azi sunt între România, Ungaria şi Portugalia spre Israel. Deoarece Ungaria nu are ieşire la mare, traseul de comerţ din această ţară trece prin porturile de la Marea Adriatică din Croaţia. Cum noi suntem întotdeauna cu un pas inainte, în curând vom extinde și această rețea.