‘De-Levie’ este familia care a înfiinţat compania, și, deși compania a crescut treptat, aceasta a ramas tot o familie, ocupându-se de ani buni de creşterea, transportul şi comercializarea de ovine şi bovine în toată Europa şi în Orientul Mijlociu. Astăzi, grupul De-Levie însumează un sistem multinaţional unic de ferme de creştere de animale, de transport maritim şi de extensie a comercializării, acestea permiţându-i să controleze nemediat întregul lanţ de aprovizionare, de la A la Z. Standardele stricte de îngrijire şi supraveghere de pe tot parcursul drumului constituie garanţia noastră cu privire la calitatea produsului şi a serviciului. Nimic nu ne scapă, deoarece noi înşine facem totul. Monitorizarea optimă a fiecărui pas, calitatea şi fiabilitatea au devenit a doua noastră natură, menținându-ne la un nivel superior față de toţi ceilalţi.

Istoric

Familia De-Levie este originară din Olanda, unde strămoşii noştri, timp de mai multe generații, s-au indeletnicit cu creşterea şi comerţul de bovine. După ce a imigrat în Israel, după al doilea război mondial, Yehuda De-Levie a reînnoit tradiţia familiei şi a pus bazele activității binecuvântate şi extensive a grupului De-Levie de astăzi, și anume: creşterea şi comercializarea internaţională a bovinelor şi ovinelor.

Prima fermă de familie a fost înfiinţată în Kfar Yehoshua. După ani de muncă şi specializare în creşterea viţeilor de lapte, am început să ne ocupăm cu dezvoltarea pionieră a substituenţilor de lapte pentru miei și viței din Israel. 

Investiţia în cercetare şi în dezvoltare a meritat să fie făcută, iar în anul 1985 am început să îmbinăm fabricaţia substituenţilor de lapte în infrastructura existentă a creşterii viţeilor de lapte şi comercializarea cărnii de viţel de cea mai bună calitate. Datorită unui bun melanj între cunoştinţe, viziune şi tehnologie avansată, am devenit cea mai de seamă companie din Israel în domeniul creşterii şi comercializării viţeilor de lapte.

În anii ’90 ne-am întins aripile, în două sensuri, deschizând graniţele Israelului pentru import de bovine din străinătate. Am fost primii care am efectuat transporturi aeriene de carne de vită din Europa în Israel, o încercare revoluţionară şi îndrăzneaţă în drumul nostru spre piaţa internaţională.

Activitate

Realizarea viziunii de a transforma De-Levie într-un comerciant internaţional de ovine şi bovine, care să se bucure de renume, a implicat măsuri strategice, care practic ne-au proiectat mult înainte, transformându-ne în ceea ce suntem în ziua de astăzi: o putere semnificativă în raza creşterii şi dominării lipsei ce ne despărţea în mod natural de clienţii noştri de peste mare – transportul internaţional.

Pe parcursul unui proces gradual, care s-a desfăşurat timp de câţiva ani, am achiziţionat, după o pregătire şi examinare meticuloasă, câteva ferme pentru colectarea şi creşterea bovinelor şi ovinelor în România şi în Lituania, două ţări cunoscute pentru bogăţia brută şi organică a păşunilor lor, şi am implementat în ele metodele noastre unice de creştere. Acestea s-au alăturat fermelor noastre din Israel, alcătuind împreună un sistem cu un total de 6 ferme. Aceste ferme adăpostesc la momentul de faţă peste 10,000 de capate de ovine şi bovine. La sfârşitul proceselor de îmbunătăţire și modernizare ale fermelor, este de aşteptat să ajungem la 35,000 de capete.

Deoarece transportul maritim al unui volum mare de ovine şi de bovine vii constituie o fază critică în sănătatea şi calitatea mărfii, am achiziţionat nave speciale pentru transportarea animalelor. Din transport și până la clienți, oamenii noştri continuă să îngrijească marfa sub aceleaşi standarde stricte sub care este îngrijită în fermă.

Odată ce am lansat vasul în apa adâncă, nu am uitat să luăm și ancora. Astfel avem sprijin din partea unui partener strategic vrednic. În orice activitate legată de transportul internaţional, inclusiv deţinerea navelor de care ne servim, ne bucurăm de o strânsă şi fructuoasă cooperare cu uriaşul marketingului şi transportului global de animale, Hunland Trade Ltd., o corporaţie Europeană care este unul din jucătorii de top din lume în acest domeniu.

Platforma internaţională de afaceri pe care am stabilit-o nu ne-a dezamăgit. Activitatea noastră, în ceea ce priveşte standardele de creştere şi nivelul comercializării, crește continuu. Traseul omogenic şi continuu prin care trece marfa, începând de la colectarea ovinelor şi bovinelor de înaltă clasă din cirezi la fermele noastre din Europa şi creşterea lor bazată pe cea mai bună experienţă şi infrastructură tehnologică, şi până la transportarea lor de noi înşine şi sub supravegherea noastră la clienţii noştri din întreaga Europă şi Orientul Mijlociu, s-a dovedit a fi drumul cel mai de seamă spre succes şi spre dobândirea unei reputaţii excelente.

În acelaşi timp ne-am menţinut şi chiar ne-am întărit poziţia de crescător şi comercializant de top de viţei de lapte din Israel, pe lângă activitatea noastră în fabricarea şi comercializarea substituenţilor de lapte pentru ovine şi bovine.
În pofida extinderii noastre în afaceri, am rămas o familie, cu aceleaşi principii, aceaşi dragoste de munca depusă şi aceaşi tradiţie de excelenţă şi angajament faţă de client, cu care şi-au început strămoşii noştri munca lor de o viaţă. Acesta este tot secretul: fiabilitate, calitate, profesionalism şi prestare de servicii de top. Cu alte cuvinte: De-Levie.