Calitatea nu este o etichetă. Calitatea constă atât în înfățișarea aceştor viţei frumoşi şi sănătoşi, cât şi în procesul meticulos şi continuu, care îi transformă în bovine de calitate superioară.

Noi comercializăm o gamă amplă de specii de bovine, păstrând cu stricteţe un coeficient comun – calitatea. Știm să alegem bovinele şi cu adevărat ştim cum să le creştem. Începând cu faza colectării din cirezi şi până la sosirea la client, totul se face cu cea mai mare stricteţe – selectarea viţeilor de calitate din speciile alese, îngrijire inteligentă şi cu devotament, potrivind animalul nevoilor clienţilor noştri în contextul climei, condiţii de creştere, caracteristici ale cărnii, etc. Speciile noastre sunt caracterizate de o înaltă producţie de carne, de o frumoasă creştere în greutate şi de o rapidă conversie a hranei în greutatea corpului. Noi luăm în considerare absolut totul, iar câştigătorul cel mare este clientul!

Speciile de bovine comercializate de noi sunt următoarele:

Albastru Belgian (Blue Belgian)

Aceasta este o specie de viţei mari şi musculoşi. Belgianul se caracterizează prin spinarea lui lată, având partea din spate foarte dezvoltată. Aceste caracteristici rezultă într-o producţie de carne ridicată şi într-un procent redus de grăsime. Ia în mod rapid în greutate şi are o fire blândă. Pe scurt, un viţel cum trebuie!

Limousine (Limousin)

Aceasta este o specie puternică cu un corp arătos şi blană de culoare cafenie. Limousinul se caracterizează prin marea eficienţă din transformarea hranei în greutate a corpului, ce se reflectă apoi într-o excelentă producţie de carne.

Simmental

Pe lângă faptul că este un viţel musculos şi puternic, acest viţel este şi foarte adaptabil, caracterizat prin creşterea lui rapidă în greutate şi producţia ridicată de carne. Datorită acestor caracteristici viţelul Simmental este considerat a fi o specie excelentă. Şi asta nu este totul: marea cantitate de carne a acestui viţel se caracterizează printr-un procent de grăsime şi nivel de colesterol extrem de reduse.

Charolais

Viţeii aparţinând acestei specii sunt laţi şi musculoşi, cu blană de culoare albă. Maturizarea târzie a viţeilor din specia Charolais permite creşterea lor până când ating o greutate mare. În mod excepţional se obține de la fiecare vițel o abundenţă de carne.

Angus

Angusul este cunoscut ca specia care produce carnea de cea mai înaltă calitate. Carnea Angus se caracterizează printr-un înalt nivel de distribuţie a grăsimii în carne şi un procent de grăsime relativ ridicat. De aici provine suculenţa bucăţilor de carne Angus, şi marea lui popularitate printre iubitorii de carne.

Holstein

Aceasta este specia pe care o desenăm în imaginaţie atunci când ne gândim la o vacă. Acesta este prototipul popular al reginei fermei. Specia Holstein este renumită pentru excelenta sa producţie de lapte şi are un schelet deosebit de mare. Specia Holstein are un rol important în piaţa de bovine, şi ca şi celelalte specii ale noastre, furnizează carne de cea mai bună calitate.

Blonde d’Aquitaine

Structura corpului acestui viţel este deosebit de lungă, având partea din spate bine dezvoltată. Acest viţel se caracterizează printr-o creştere rapidă, atingând o greutate masivă, cu o conversie foarte eficientă a hranei în greutate corporală, furnizând una din cele mai mari producţii de carne. Carnea viţelului Blonde d’Aquitaine este unică datorită faptului că ea combină un nivel înalt de distribuţie a grăsimii cu un procent redus de grăsime.