A fi ‘De-Levie’ al crescătorilor de ovine nu este nu slogan. Acest lucru înseamnă responsabilitate, muncă laborioasă şi auto critică strictă, iar mieii noştri sunt cea mai concludentă dovadă că într-adevăr merităm nivelul la care ne aflăm.

Selectăm speciile de ovine cu cea mai mare stricteţe și atenție, punând accentul pe speciile adaptabile, care furnizează multă carne şi lână de calitate, şi care poartă sigiliul caltății. Mieii sunt din specii alese, îngrijiţi cu grijă, fiind conformi cu nevoile clienţilor noştri în contextul climei, condiţii de creştere, caracteristici ale cărnii, etc. Ovinele noastre se caracterizează printr-o înaltă producţie de carne, o frumoasă creştere în greutate şi o rapidă conversie a hranei în greutate corporală. Luăm în considerare absolut totul, iar câştigătorul cel mare este clientul!

Speciile de ovine comercializate de noi sunt următoarele:

Tsurcana

Această specie este deosebit de adaptabilă, furnizând carne şi lână de calitate.

Karakul

Această specie este originară din zonele aride şi lipsite de vegetaţie şi de apă din Asia Centrală, condiții ce au insuflat în aceste ovine un grad remarcabil de adaptibilitate şi rezistenţă la schimbările extreme de căldură şi frig, precum şi capacitatea de a supravieţui cu o mare varietate de alimente. Ovinele Karakul se caracterizează prin înălţimea lor şi prin coada lor groasă (Lia), sproduc carne şi grăsime cu un gust unic, devenind renumite şi extrem de căutate în multe bucătării.

Merino

Aceasta este una din speciile cele mai răspândite în lume. Este renumită şi pentru lâna excelentă pe care o produce şi pentru înalta calitate a cărnii sale. Specia Merino se adaptează și ea aproape la orice condiţii de climă şi mediu şi este considerată a fi o specie deosebit de convenabilă, ce poate fi crescută cu multă eficienţă.