Creşterea viţeilor a fost și va rămâne nucleul activităţii noastre profesionale. Experienţa acumulată şi expertiza dobândită în acest domeniu pe parcursul zecilor de ani de activitate, însoţitie de cercetare, sunt fundaţia solidă a întregii noastre activităţi şi sunt o verigă puternică pentru fiecare pas al acestei afaceri.

Îngrijirea şi îmbunătăţirea constantă a mărfii noastre sunt idealul care ne îndrumează. Activitățile de astăzi sunt influențate de era tehnologică pe care o trăim, însă gradul dăruirii și pasiunii pentru viței a rămas același cu cel pe care l-a investit bunicul Yehuda în viţeii lui de lapte cu zeci de ani inainte.

Grupul De-Levie este cea mai de seamă companie din Israel în domeniul creşterii viţeilor de lapte şi comercializarea cărnii de viţei de lapte.

Creștem viţei de tipul Holstein – Friesian în ferma noastră de bază din Kfar Yehoshua de peste 40 de ani, cu ajutorul unor echipe profesioniste și pline de devotament, în condiţii ce corespund celor mai stricte standarde mondiale. În plus, ne aflăm în prima linie în ceea ce priveşte standardele din domeniu.

În mod treptat am implementat standardele din Kfar Yehoshua în toate fermele noastre din Europa.

Un viţel de lapte se caracterizează printr-o dietă bazată în special pe lapte, pe parcursul întregii perioade de creştere. Viţelul creşte până la greutatea de 250-300 kg, iar apoi este comercializat. Aici se observă avantajul nostru ca producători de substituenţi de lapte, deoarece știm exact când și de ce au nevoie viţeii.

Datorită acestei diete speciale şi fazei timpurii de comercializare, carnea viţelului de lapte este foarte fragedă şi se topeşte în gură. Carnea viţelului de lapte este potrivită în special pentru preparate din carne gătită, în care se acumulează în mod accentuat aroma din sosuri şi din plante aromatice.

Toată carnea comnercializată de noi este proaspătă şi neprelucrată.

Viţeii noşti sunt sunt sursa mândriei noastre. În ei vedem ştampila De-Levie. Competenţa, condiţiile, experienţa şi devotamentul garantează clientului că va primi cea mai bună calitate, cu alte cuvinte o marfă de nota zece.